MónTerrassa
Castellbisbal congela els impostos i taxes municipals pel 2019
El ple va aprovar per unanimitat les ordenances pel 2019
El ple va aprovar per unanimitat les ordenances pel 2019 | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Castellbisbal ha decidit congelar tots els impostos i taxes del 2019, de manera que l’any vinent els imports que pagaran tant els ciutadans com les empreses seran els mateixos que aquest any 2018. L’acord de congelació de les ordenances fiscals es va prendre en el Ple municipal del mes d’octubre i va comptar amb el suport unànime de tots els grups polítics. En aquest sentit, l’alcalde va agrair el suport i va destacar que “per quart any consecutiu, no s’augmenten els impostos municipals”.

Com a novetat, les ordenances fiscals de l’any que ve incorporen una bonificació del 95% en l’Impost de Construcció i Obres (ICIO) per als casos de reconstrucció o rehabilitació de naus industrials en desús. Playà va explicar que aquesta mesura ha estat proposada pel Pacte per la Reindustrialització del Consell Comarcal del Vallès Occidental amb l’objectiu que s’implanti a tots els municipis de la comarca i que, d’aquesta manera, a més de potenciar l’activitat als polígons industrials, s’unifiquin les bonificacions existents a tot el Vallès.

Igual que s’ha fet els darrers anys, en el procés de confecció de les ordenances fiscals s’hi ha convidat a participar-hi a tots els grups polítics de l’oposició, que han tingut l’oportunitat de fer-hi aportacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa