MónTerrassa
Beques per als estudiants més excel·lents de Castellbisbal
  • CA

L’Ajuntament de Castellbisbal ha donat a conèixer aquest dimarts, 28 de desembre, quins dos estudiants s’han endut les beques gràcies a obtenir les millors qualificacions en l’etapa formativa de batxillerat i cicles formatius. Els tres alumnes reconeguts han estat Alba Delgado, Clàudia Román i Oriol Muñoz.

Alba Delgado i Clàudia Roman, amb un 9,43, han tret la millor nota mitjana de batxillerat. Per desfer l’empat es van tenir en compte les notes de primer de batxillerat i per tant, Alba Delgado, amb un 9,60, s’ha endut la beca de 750 euros a l’expedient amb millor nota. Els 500 euros del segon lloc han estat per a Clàudia Román, amb una nota de 9,50 a primer de batxillerat, i Oriol Muñoz, amb un 9,34, ha guanyat el tercer lloc i rebrà una beca de 250 euros.

Les beques al millor expedient de batxillerat són una iniciativa de la Regidoria de Joventut i es lliuren des de l’any 2014. Es tracta d’una proposta amb la qual es vol donar un reconeixement oficial als mèrits del jovent que demostra una bona preparació en els estudis de batxillerat, promovent la continuació de la seva formació, ja sigui en l’àmbit universitari o de cicle formatiu de grau superior.

Beques per a cicles formatius

A partir d’enguany, com a novetat, s’han ampliat les beques als millors expedients de cicle formatiu de grau superior i mitjà. A l’igual que passa amb els estudis de batxillerat, per poder optar als ajuts, els i les alumnes han d’estar finalitzant el cicle d’estudis, disposar del carnet CBJOVE i tenir una nota mitjana igual o superior a 8,50. En aquesta edició, les categories de cicles formatius han quedat desertes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa