MónTerrassa
Qualitat, ètica i benestar: els millors productes per animals a Pampermut

L’amor incondicional a les mascotes i la passió pel món animal son els ingredients que van fer néixer Pampermut, una botiga online terrassenca per a totes les persones “pet parents” que volen comprar productes de qualitat per als seus gossos o gats. Des d’alimentació, roba, joguines o productes de bellesa, tots els productes han passat per un procés de selecció realitzat per professionals del sector que compleix amb estàndards de qualitat i que defineix la filosofia de vida del projecte: una filosofia Natural, Planet Friendly i Pet Friendly. Així doncs, “garantim que tothom que entri a Pampermut trobi productes de qualitat”, explica l’equip del projecte a Món Terrassa.

El projecte va néixer fa dos anys, el 2020, amb l’objectiu de “facilitar a la gent trobar el millor producte pel seu gos o gat”. Es van adonar que existien moltes botigues online que oferien de tot, però “no hi havia cap que tingués una selecció de productes ben feta”. Consideren que “no som una web que tingui molts productes, però si que tots els productes estan molt ben seleccionats” i passen uns filtres de qualitat.

Alguns d’aquests filtres en el cas de l’alimentació son, per exemple, que els aliments no portin subproductes, que no portin cereal, que potenciïn les proteïnes d’insectes, les marques ‘bio’, o que la producció sigui transparent, compromesos amb el medi ambient. A més, també ofereixen menjar vegetarià. Però no només ofereixen alimentació de primera qualitat, sinó també ‘snacks’, moda de marques internacionals, productes de bellesa i higiene orgànics i naturals, joguines i accessoris. Tots aquests productes es poden trobar a la seva pàgina web classificats a les seves respectives categories i separats per gossos i gats.

Qualitat i sostenibilitat a tots els productes de la botiga online terrassenca Pampermut | Pampermut

El projecte potencia marques compromeses amb el medi ambient

Per escollir els productes que venen, visiten diverses fires del sector de la mascota arreu d’Europa i estan en constant recerca de noves marques emergents. En el cas que passin els filtres de qualitat, estableixen el contacte i porten el producte cap als magatzems, situats a la carretera de Rubí de Terrassa. Des d’allà, el producte viatja cap a casa de cada client. A més, ofereixen enviaments gratuïts 24h, és a dir, en cas de comprar-ho avui, el producte podrà arribar l’endemà mateix a casa.

Addicionalment, el paquet que arribarà a casa també va en la línia del compromís amb el medi ambient del projecte. El ‘packaging’ de cada producte és sostenible i personalitzat: “Sabem que el plàstic és un dels grans problemes del planeta, per això fem caixes personalitzades amb paper, per tal d’enviar cap plàstic sempre que sigui possible”, expliquen.

Qualitat i sostenibilitat a tots els productes de la botiga online terrassenca Pampermut | Pampermut
Qualitat i sostenibilitat a tots els productes de la botiga online terrassenca Pampermut | Pampermut

InspireMUT, la plataforma per divulgar coneixements de les mascotes

Però Pampermut no és simplement una botiga online, sinó és una comunitat que va més enllà. És una comunitat que vol ajudar a que cada animal visqui amb les millors condicions possibles i que cada “pet parent” puguin conéixer que és el millor per la seva mascota. Per això va néixer també InspireMUT, un projecte complementari de Pampermut que consisteix en una plataforma on experts i professionals del sector comparteixen el seu coneixement de manera gratuïta sobre diversos temes. Etòlegs, veterinaris, nutricionistes, entre molts altres, participen en aquesta plataforma.

“Som una botiga online propera i els clients es comuniquen molt per WhatsApp amb nosaltres. Notàvem que hi havia certs dubtes o desconeixement sobre alguns temes i vam pensar que ho podiem resoldre a través d’una plataforma amb experts”. I així va ser com va començar a néixer InspireMUT, ara fa poc més d’un any. La plataforma es basa principalment en YouTube, on publiquen vídeos d’experts parlant i resolent dubtes sobre diferents temes.

Qualitat i sostenibilitat a tots els productes de la botiga online terrassenca Pampermut | Pampermut

Consideren que, d’aquesta manera, es converteixen encara més en una botiga online “més propera als seus clients” i que ajuda a divulgar encara més informació sobre mascotes. A més a més, fins i tot compten amb una llista de reproducció de música a la plataforma Spotify per sortir a caminar amb la mascota a bon ritme, i ajudar a crear el sentiment de comunitat.

Una filosofia que agrada als clients de Pampermut

La majoria de clients que tenim son molt fidels i repeteixen, el que els demostra que els agrada la seva filosofia. “El cicle de vida del client és llarg i això ens fa créixer”, exposen amb alegria, ja que des de fa dos anys han anat creixent de mica en mica. Els clients provenen de tot arreu del país, però els punts es concentren sobretot a Barcelona i a Madrid. Tot i que en el sector s’acostumen a vendre més productes per a gossos, en el cas de Pampermut està bastant equilibrat entre els canins i els felins.

Ara per ara, els seus productes només es poden comprar online i volen seguir creixent en aquest àmbit, però exposen que, un cop s’hagin expandit encara més, no descarten muntar botigues físiques de Pampermut on traslladar el seu estil i filosofia de qualitat.

Qualitat i sostenibilitat a tots els productes de la botiga online terrassenca Pampermut | Pampermut

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a octubre 28, 2022 | 14:49
    Mireia octubre 28, 2022 | 14:49
    Molt egarenca però no tenen web en català. Només en castellà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa