MónTerrassa
El que has de menjar per no tenir les mans fredes
  • CA
L’aport calòric de la xocolata reduexi la sensació de fred | Cedida

!--akiadsense-->

Tenir les mans sempre fredes és una sensació molesta per a moltes persones. Un fet que es produeix principalment per alteracions en la circulació sanguínia, però que segons un estudi publicat per Daegu HaanyUniversity, amb l’alimentació es pot reduir de manera considerable aquesta sensació.

D’aquesta manera, recomanen menjar els següents aliments per disminuir la sensació de mans fredes.

Llegums

Els cigrons i les llenties són una bona font d’energia, i això produeix calor, a més d’aportar proteïnes i minerals.

Caldo

Les sopes són una bona opció per entrar en calor, ajudant l’organisme a mantenir la seva temperatura.

Xocolata

És un dels aliments que ens eviten passar fred, per les calories que aporten al cos.

Canyella

Podent-se afegir al cafè o les postres, la canyella estimula la circulació, generant calor al cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa