Cal planificar les vacances amb el gos | Arxiu

!--akiadsense-->

Arriben les vacances, i és el moment de planificar els viatges previstos. En el cas de tenir un gos a casa, cal incloure’l dins aquests plans, amb les especificitats que aquest fet comporta. Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona fan un seguit de recomanacions per fer que el viatge funcioni sense problemes.

La seva salut està en les millors mans amb la clínica veterinària Doggy’s Vet.

1. El més important és tenir clar quin mitjà de transport utilitzarem, conèixer lanormativa corresponent si viatgem a l’estranger, i assegurar-nos que el lloc on ens allotjarem permet portar animals de companyia.

2. És fonamental que la nostra mascota estigui identificada amb el xipcorresponent i que la seva cartilla de vacunació estigui al dia. Portar-ho a sobre.

3. Si viatgem a la Unió Europea, el nostre animal de companyia necessitarà el seu passaport. Si anem a l’estranger, recomanem consultar amb l’Ambaixada o Consolat del país de destí els tràmits addicionals que cal realitzar.

4. Preparar la maleta de la nostra mascota amb tot allò que necessitarà durant les vacances: una manta per dormir, el seu menjador i abeurador, el seu menjar habitual, algunes de les seves joguines…

5. Banyar-lo abans d’iniciar un viatge en transport públic, per evitar molèsties a altres passatgers.

6. Consultar amb la companyia aèria o ferroviària les normes i tarifes per viatjar amb animals.

7. Pel que fa a l’allotjament, confirmar amb l’establiment triat lesespecificacions que tinguin respecte a l’allotjament de mascotes.

Nou comentari

Comparteix