La combinació de fruites i verdures té un alt poder per ajuda a algunes alteracions que es manifesten amb les altes temperatures de l’estiu. Com són per exemple la retenció de líquids, que ens veiem més inflats en determinats parts del cos.

1. Beguda amb pinya, xia i menta

Ideal per no picar, aquest suc afavoreix l’eliminació de líquids i toxines i aporta vitamines A, B, C i E, a més de calci, magnesi, fòsfor, clorofil·la, àcids grassos, fibra.

Ingredients:

2 rodanxes de pinya

Menta al gust

1 cullerada de xia

Aigua al gust

2. Batut de xia, fruits vermells i bròquil

Aquest batut es pot fer servir per a esmorzar per ser un combinat saciant, nutritiu i energètic amb un alt valor antioxidant i bo per rebaixar els quilos de mes. Els dàtils aporten la dolçor necessària.

Ingredients:

2 cullerades de llavors de xia

2 dàtils

Mitja tassa de bròquil

Fruits vermells

250 ml d’aigua

3. Suc verd de vegetals i fruites

Amb un alt grau per a depurar i nodrir aquesta combinació es pren entre hores i té una aportació extra de Vitamines A, C, K, potassi, magnesi, calci, ferro, fibra

Ingredients:

1 grapat d’espinacs

2 peres

1 cogombre

Suc de mitja llimona

Julivert al gust

Gingebre a gust

Mig litre d’aigua

Nou comentari

Comparteix