MónTerrassa
Viladecavalls rep una donació de 10 mil mascaretes
Lliurament de les mascaretes per part de l'empresa Hans Biomed-Skymedic a l'Ajuntament
Lliurament de les mascaretes per part de l’empresa Hans Biomed-Skymedic a l’Ajuntament | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer i el regidor de Sanitat, Jesús Porres, van rebre aquest dimecres, 9 de desembre, als representants de l’empresa Hans Biomed-Skymedic que han lliurat desinteressadament una donació de 10.000 mascaretes sanitàries per a les persones més necessitades del municipi. En representació de la companyia, han vingut, Arnau Zamora i Lluis Cruz, responsables d’operacions i veïns del municipi.

L’alcaldessa en representació del Consistori ha agraït a l’empresa el gest solidari pel seu compromís amb Viladecavalls que permet ampliar el dispositiu de repartiment de mascaretes dels Serveis Socials destinat especialment a les persones més vulnerables i amb pocs recursos.

Amb seu a Terrassa, Hans Biomed-Skymedic es va fundar l’any 2010, desenvolupa productes pels àmbits de la cosmètica, medicina estètica, dermatologia i traumatologia, amb representació a més de 28 països. Amb l’arribada de la Covid-19 van afegir una divisió a l’empresa per comercialitzar material de protecció i diagnosi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa