Viladecavalls continua en risc “molt alt” però alenteix el ritme de contagis de Covid

L’Ajuntament de Viladecavalls ha publicat l’evolució de la pandèmia al municipi després dels diversos brots que ha patit en els darrers dies i que han fet saltar les alarmes.

L’índex de risc de brot per la COVID-19 al municipi, segons les últimes dades de la Generalitat de Catalunya, se situa en 566,54 punts, molt per sobre, per exemple, dels menys de 300 punts de Terrassa. Es considera una situació de risc “molt alt”, malgrat que cal dir que ha baixat força respecte al dia anterior, quan era de 615 punts. En els darrers 7 dies s’han diagnosticat 24 nous positius a Viladecavalls, menys de la meitat dels darrers 14 dies (60 casos nous). La taxa de reproducció continua sobrepassant el llindar de l’1 (quan es dona per estabilitzada la pandèmia) amb un 1,01.

D’altra banda, quant als centres educatius, amb data de 12 de maig, segons les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid, seguint el protocol de CATSALUT hi ha un grup confinat a l’escola Rosella a causa d’un positiu en els darrers 10 dies (22 persones confinades) mentre que a l’Institut de Viladecavalls hi ha dues classes confinades per sis positius en els darrers 10 dies (51 persones confinades). Les dues escoles bressol i l’escola Rosella no tenen cap classe confinada.

Nou comentari