MónTerrassa
Viladecavalls aposta per una Cavalcada de Reis estàtica
  • CA

Viladecavalls ha decidit que la Cavalcada de Reis d’aquest 2022 serà estàtica. Finalment, davant l’increment de contagis de Covid-19 al municipi, l’Ajuntament ha decidit que el millor era adaptar la Cavalcada per tal de garantir al màxim possible la seguretat dels assistents. Així, el format tradicional de rua, que enguany es preveia retornar després que l’any passat quedés anul·lat també per la pandèmia, queda altre cop suspès.

Tanmateix, no s’ha volgut deixar els infants sense Reis i per això, s’instal·laran dos punts fixes, un al nucli urbà i un a Can Trias, en els quals les famílies podran dur-hi la canalla perquè vegin a Ses Majestats i els lliurin la carta. Això sí, caldrà abans realitzar cita prèvia i reservar hora. Per ara, l’Ajuntament ha informat que en els pròxims dies donarà més informació sobre el funcionament d’aquests dos punts, horaris i inscripcions, a través del web municipal.

Recollida de cartes de la Patgessa Martina

D’altra banda, aquest dimecres, dia 29 de desembre, està previst que Viladecavalls rebi la visita de la Patgessa Martina. L’emissària reial té la funció de recollir les cartes dels infants destinades als Reis d’Orient. El campament s’instal·larà a la plaça de la Vila, en horari de 5 de la tarda a 8 del vespre. L’Ajuntament informa que s’hauran de seguir mesures sanitàries de manera escrupolosa. Això implica: ús obligatori de mascareta, distància de seguretat i higiene de mans per accedir a la zona habilitada, que estarà degudament delimitada i disposarà de control d’accessos. Les cartes es podran dipositar a la bústia que s’ubicarà al campament reial.

També es podran trobar les bústies en altres punts del municipi, fins el dia 4 de gener: al camí de Can Boada de les Parentes, núm. 27, a l’avinguda Terrassa i a la cantonada de l’avinguda Arquitecte Gaudí amb el carrer Isaac Albéniz.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa