MónTerrassa
Els veïns de Viladecavalls, solidaris en la lluita contra el coronavirus
Tasques de desinfecció a Viladecavalls
Tasques de desinfecció a Viladecavalls | Aj Viladecavalls

!--akiadsense-->

Aquest dimarts, 7 d’abril, va ser el Dia Internacional de la Salut. Des de l’Ajuntament de Viladecavalls han aprofitat per “agrair tot el personal sanitari que treballa amb totes les seves energies per guanyar la partida a aquesta crisi sanitària que patim a causa de la pandèmia de COVID-19”. A més d’agrair també el civisme de la ciutadania i la feina de la resta de treballadors essencials, el govern ha aprofitat per mencionar diverses iniciatives ciutadanes que han anat sorgint en aquests moments “excepcionals”.

Des de l’Ajuntament reconeixen la tasca de dos joves de Viladecavalls, Xavi López, alumne de l’INS Can Mas de Ripollet i Raül Prieto de l’INS Lluís Companys de Ripollet, que davant la situació actual, van proposar al centre on estudien d’adherir-se al grup http://coronavirusmakers.org, per la realització de viseres de protecció. El centre va comprar impressores 3D i l’empresa AOE plàstic de Terrassa va donar les pantalles. Gràcies a això s’han pogut realitzar i lliurar les viseres de protecció acabades, a diferents indrets, entre ells el Centre d’Atenció Primària de Can Trias.

L’Ajuntament també ha agraït a l’empresa Gas nds Garage, ubicada al polígon de La Bòbila, que ha realitzat una donació d’un centenar mascaretes per a aquelles persones del municipi que ho necessitin; al Robert Calabuig, per les gestions realitzades en l’adquisició d’EPI’s; al Jordi Blanco que ha donat 18 pantalles de metacrilat a l’Ajuntament i que es repartiran a la Residència de Sant Miquel; al voluntariat de Viladecavalls que ha estat cosint màscares; així com a la Brigada Municipal, Policia Local, Protecció Civil i Bombers Voluntaris que treballen per la seguretat dels vilacavallencs.

Nou comentari

Comparteix