Un punt separa el Can Trias de Viladecavalls de l’ascens a Segona Catalana
Jugadors del Can Trias i Sant Pere Nord a l’inici del partit | UD Can Trias

!--akiadsense-->

El Can Trias es troba a només un punt de proclamar-se campió de Lliga del grup 7, i com a conseqüència, es troba a un pas de l’ascens directe a Segona Catalana. Els de Viladecavalls es van imposar en el derbi vallesà amb el Sant Pere Nord per 4 a 1. La derrota del Joanenc davant del Mirasol els dona el seu primer match ball que podria convertir-se en el proper partit que tindrà lloc a Santpedor, i pel qual el club ha organitzat autocars i fa una crida a l’afició perquè s’apunti a donar el màxim suport a l’amateur en aquesta fita.

Els locals van sortir al camp nerviosos i precipitats en les darreres passades mentre que els visitants, situats a la part mitja de la taula i amb alguna baixa per sanció, van sortir sense por i van posar les coses difícils al líder. L’1 a 0 va arribar al minut 28 de penal sobre Chupi. Mullor no va fallar. Sembla que el Can Trias encarrilava ja la victòria però els de Terrassa no van abaixar els braços i deu minuts després van aconseguir l’empat de les botes de Papi, al rematar una pilota morta a l’àrea. Era l’empat 1 i els de Viladecavalls van quedar una mica desconcertats. No obstant, van saber reaccionar i Álvaro amb un fort xut des de la frontal va col·locar el 2 a 1 poc abans d’arribar a la mitja part.

A la represa, el Sant Pere Nord va optar per sortir a la contra i deixar el domini al Can Trias. La bona actuació del porter Aarón i el travesser van impedir que els locals ampliessin el marcador abans. Però al minut 59, Juanito va caure dins l’àrea després d’una càrrega per darrere quan encarava el porter. La pena màxima va anar a càrrec de Mullor que no va perdonar. Era el 3 a 1. I al minut 77, Molero va situar el definitiu 4 a 1. Va ser una gran victòria que els de Can Trias van poder dedicar a un membre del seu club que passa per uns moments dificils.