MónTerrassa
La tecnologia Circontrol s’instal·la en un pàrquing de la ciutat de Jette
  • CA
Pàrquing de Jette | Circontrol

!--akiadsense-->

Apcoa, uns dels operadors de pàrquing més importants d’Europa, que gestiona 1.3 milions de places d’estacionament i està present en més de 12 països, ha inaugurat un nou pàrquing a Jette (Bèlgica), aquest passat diumenge 15 d’abril. Aquesta instal·lació solucionarà la falta de zones d’estacionament al centre de la ciutat i s’espera que impulsi els comerços propers a la plaça Regna Astrid.

El Pàrquing compta amb 199 places subterrànies que es gestionessin amb el sistema de guiat iPark de Circontrol -empresa de Viladecavalls- per facilitar la mobilitat dins del pàrquing i la localització de places lliures. Aquesta millora serà possible gràcies a la instal·lació de 199 sensors Bilogy, un per cada plaça disponible, que uneixen en un sol dispositiu les funcions de detecció i indicació mitjançant un indicador LED. Aquests dispositius formen part del sistema de guiat, contaje i Find Your Car iPark que permet optimitzar el trànsit en l’aparcament augmentant la satisfacció de l’usuari donant-li la informació que necessita quan la necessita, facilitant la localització de places lliures i reduint el seu estrès.

Aquest avantatge per a l’usuari repercuteix també en l’operador del pàrquing, ja que augmenta la fidelització dels seus clients i redueix els costos d’operació i manteniment mitjançant la gestió eficient del tràfic i l’ocupació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa