MónTerrassa
S’amplia el servei de recollida de residus i neteja viària a Viladecavalls
  • CA

En el passat ple municipal de Viladecavalls es va aprovar el plec de clàusules i inici de l’expedient de contractació per la prestació del servei de neteja viària i recollida de residus municipals mitjançant procediment obert, amb els vots a favor de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans, Acord per Viladecavalls i l’abstenció de FEM Viladecavalls. Aquesta ampliació del servei tindrà un cost de 4.205.662,57 euros, iva exclòs.

El portaveu de Ciutadans, Carlos Méndez, va recalcar que és una de les partides pressupostàries amb un dels imports més elevats i va felicitar la bona feina realitzada pels tècnics municipals a l’hora de redactar aquest plec de clàusules. A la felicitació s’hi van sumar la resta de portaveus dels grups municipals.

La portaveu d’Acord per Viladecavalls, Maria José Rodríguez, va celebrar aquest treball realitzat i va apuntar la necessitat de treballar pel canvi de sistema de recollida selectiva pel sistema de porta a porta. Un apunt que va ser recolzat pel portaveu de FEM Viladecavalls, Carles Rodríguez, i que va afegir que municipis com el de Matadepera o Vacarisses ja funcionen amb aquest sistema de recollida porta a porta i obtenen un 90% de recollida selectiva enfront del 43% actualment a Viladecavalls. En aquest sentit, Carles Rodríguez va expressar que ara era el moment d’aquest canvi de sistema i per aquest motiu el seu grup municipal s’abstindria en la votació.

La portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya, Glòria Ullés, va expressar la seva congratulació pel plec de clàusules administratives i tècniques d’aquest servei i va dir que ara es disposa de la informació que permet ser més eficients i portar un control del servei. L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va explicar que els tècnics no recomanaven fer un canvi de sistema de recollida de residus perquè podria ser econòmicament arriscat però es proposa estudiar amb rigor la viabilitat de canviar a la recollida de residus porta a porta en els pròxims anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa