MónTerrassa
Retiren 8 sacs de deixalles de la riera Torrent de Bressols a Viladecavalls

Un grup de ciutadans va retirar fins a 8 sacs de deixalles de la riera Torrent de Bressols a Viladecavalls. Es tractava d’una iniciativa, que enguany arribava a la quarta edició, impulsada des de l’agrupació política FEM Viladecavalls i una recollida de residus oberta a tota la població. En aquesta ocasió el lloc escollit, ubicat dins de la urbanització de Sant Miquel de Guanteres, ha divergit de les anteriors accions, les quals es van centrar en netejar els diferents trams de la Riera de Gaià.

A més de veïns a títol individual, per part de FEM Viladecavalls, hi van participar el regidor i candidat a l’alcaldia Carles Rodríguez i el també regidor Diego García. Tots dos van coincidir en la necessitat de seguir realitzant accions d’aquest tipus, ja que, subratllen “es tracta de passar a l’acció per tenir un entorn natural en millor estat” i apunten que “les recollides de residus són una manera de posar en valor el nostre entorn i educar la ciutadania per la conscienciació mediambiental”.

Sacs amb plàstics, vidres, runes i electrodomèstics

El resultat de l’acció va ser la retirada de vuit sacs de residus amb contingut de tot tipus (plàstics, vidre, pneumàtics, runes, parts d’electrodomèstics, cablejat, mangueres, etcètera). Els organitzadors van ser els encarregats de portar els residus retirats a la Deixalleria Municipal, ubicada al Polígon Industrial de Can Trias.

Des de FEM Viladecavalls, també indiquen que els veïns amb els quals van tenir contacte van manifestar la seva preocupació per la “proliferació i forta presència de mosquits a aquesta zona del barri”. Per això, asseguren que accions com la d’aquest diumenge “ajuden també a prevenir la reproducció de mosquits, ja que l’eliminació d’espais i elements no naturals ajuden a frenar la seva proliferació”.

Algunes de les deixalles que es van recollir aquest diumenge | FEM Viladecavalls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa