MónTerrassa
PSC denuncia vandalisme contra els seus cartells electorals a Viladecavalls

El PSC Viladecavalls ha denunciat que els seus cartells electorals han patit vandalisme. Asseguren que en els darrers dies han vist com ‘desapareixien’ les diferents pancartes col·locades en l’inici de la campanya electoral amb el lema del partit i el candidat. Els socialistes consideren que això representa un “atac contra l’agrupació”, és a dir, un atac intencionat contra el partit concret.

Això ha indignat l’alcaldable Marc González que ha reiterat que “els socialistes volem fer de Viladecavalls un poble amable, tranquil i segur”. I per això subratllen que “Viladecavalls no pot ser un poble on predomini l’odi i la intolerància”. En aquest sentit, afirmen que “si governem, els socialistes treballarem per un poble a on es respecti les opinions de tots els veïns i veïnes i llibertat d’expressió” ha conclòs el regidor viladecavallenc.

Els socialistes repeteixen candidat a l’alcaldia, Marc González, el qual actualment exerceix el càrrec de primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Viladecavalls, on s’ocupa de les àrees d’Educació, Joventut i Medi Ambient.

La llista dels comicis locals

1. Marc González

2. Anna Bonilla López

3. Jaime Ortiz García

4. Sara Rojas García

5. Josue Olmo Forte

6. Cristina Reyes Gómez

7. José Angel Palafox Bernal

8. Rocío Miranda Cobo

9. José Zarza Cabezuelo

10. Estefania Salmerón García

11. Arnau López Mazorriaga

12. Belén Diaz Cobo

13. Alfredo Vega Sánchez

En les eleccions municipals celebrades el 2019, el PSC va recollir un total de 399 vots, la qual cosa li va donar dret a tenir representació a l’Ajuntament de Viladecavalls, amb un regidor. Va ser la quarta força més votada i el seu vot -i posteriorment entrada a l’executiu- va ser clau perquè Junts pogués mantenir-se al govern. Enguany, González espera ampliar el nombre de suports, aprofitant la seva projecció dins de l’executiu local i la més que possible davallada d’un dels seus competidors directes, Ciutadans, que també va treure un regidor, amb 370 vots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa