MónTerrassa
Obres de millora a les instal·lacions de Ràdio Viladecavalls
  • CA

Aquest dilluns 23 d’abril s’inicia la segona fase del projecte de millora de les instal•lacions de Ràdio Vila. Les obres es realitzaran en horari de matí per tal de minimitzar les molèsties que puguin ocasionar els treballs als veïns i veïnes de la zona. Aquests treballs poden comportar afectacions puntuals al trànsit del carrer Sant Josep per descàrrega de materials de l’obra i càrrega dels residus generats. La durada aproximada d’aquestes obres es preveu que sigui d’un mes.

La segona fase del projecte de millora de les instal·lacions de Ràdio Vila consten de l’arranjament de la planta superior de l’estudi de la ràdio municipal, en la qual s’uniran dues sales actuals per crear un ambient diàfan que permeti un millor aprofitament de l’espai, es renovaran les finestres i el terra per millorar l’aïllament tèrmic, es reforçarà la seguretat de les escales que donen accés a la planta amb una nova barana i es reformarà l’actual WC. Així mateix, es procedirà a la reforma de l’office situat en la planta baixa de l’edifici.

L’any passat, l’Ajuntament va iniciar les obres de millora de les instal·lacions de Ràdio Vila amb una primera fase que va constar de l’arranjament de la planta baixa on es troba l’estudi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa