MónTerrassa
Les noves rotondes a Can Trias i Sant Miquel de Guanteras, el 2020
  • CA
Reunió entre l'alcaldessa de Viladecavalls i Foment
Reunió entre l’alcaldessa de Viladecavalls i Foment | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer es va reunir recentment amb el Ministeri de Foment, per reivindicar una millora de les infraestructures vials al seu pas pel municipi. Viladecavalls va reivindicar la necessitat d’il·luminar la rotonda de la C-58 d’entrada al municipi i que, de manera urgent, es plantegin simplificar-la. Responent a aquesta reivindicació, es va informar que s’estudiarà l’actual il·luminació i es va informar que en un termini de 3 mesos es canviarà la rotonda per una de convencional i s’eliminarà la via que la secciona pel mig per incorporar-se en direcció Manresa.

Des de l’Ajuntament es va tornar a reclamar la construcció de les rotondes de la C-58 necessàries en els trams que passen davant de Sant Miquel de Guanteres i Can Trias, uns treballs que preveuen enllestir-se de manera provisional durant el 2020. Finalment, es va parlar sobre l’evolució de les obres del IV Cinturó i des del Ministeri de Foment van tornar a manifestar que el tram Viladecavalls-Abrera estarà enllestit l’any 2022.

A la reunió hi van assistir Ramón Juanola, Cap d’Àrea de Planejament, Projectes i Obres del Ministerio de Foment; Marc Carmona, Cap d’obres de l’empresa que executa les obres del IV Cinturó; i Jesús López Arrieta, director del Servei tècnic del Ministeri de Foment. Per part de l’Ajuntament, amb l’alcadessa, van comparèixer el gerent, David Berenguer, amb la Coordinadora d’Urbanisme i Medi Ambient, Margarita López-Nieto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa