MónTerrassa
Nous horaris al Consultori Mèdic de Viladecavalls
  • CA

L’Ajuntament de Viladecavalls ha comunicat els nous horaris que tindrà el Consultori Mèdic Municipal, ubicat al nucli urbà. El servei consisteix en una infermera gestora i un administratiu de salut, els quals donen cobertura a la població del municipi de dilluns a divendres en els següens horaris: dilluns, dimecres i divendres de 8 del matí a 2 del migdia. I dimarts i dijous de 3 de la tarda a 8 del vespre.

A més, atenent els problemes d’accessibilitat per a un segment rellevant de la població que té dificultats de desplaçar-se fins a Terrassa per ser atès, des de Salut també s’ha decidit incorporar un metge de família al Consultori. Aquest professional mèdic, de caràcter de medicina familiar, estarà dos dies: els dimecres de vuit del matí a dues del migdia, i els dijous de tres de la tarda a vuit del vespre.

D’altra banda, es recorda que tots els pacients que manifestin patologia respiratòria -que pugui estar relacionada amb la Covid- hauran de desplaçar-se per ser atesos sempre al CAP Ernest Lluch de Can Trias. Hi ha habilitades dues franges horàries (matí i tarda) de dilluns a divendres.

A mitjans d’abril d’aquest any, l’Ajuntament va realitzar millores al Consultori Mèdic per tal d’adequar-lo a les noves necessitats i també per solucionar problemes estructurals. Així, es van instal·lar plaques de pladur hidrofugants per evitar humitats i es va procedir a pintar tota la sala d’accés a l’equipament. També es van dur a terme treballs de manteniment a l’interior i a l’exterior, com ara la reparació d’una de les pilones de formigó de les escales de la recepció, es va reparar un suport de la barana de la rampa per a persones amb mobilitat reduïda d’accés al consultori, i es va fer el manteniment de jardineria a la placeta annexa.

Interior remodelat del Consultori Mèdic de Viladecavalls | Aj. Viladecavalls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa