MónTerrassa
Nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Viladecavalls
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics situat a l'avinguda Barcelona de Can Trias
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics situat a l’avinguda Barcelona de Can Trias | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Viladecavalls compta des d’aquest divendres 2 d’agost del 2019 amb un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics. Tal com s’havia previst, al punt de recàrrega instal·lat el passat mes de maig al carrer de Baix del nucli urbà ara s’hi ha de sumar un de nou, el situat a l’Avinguda Barcelona de Can Trias.

Aquest punt de recàrrega compta amb les mateixes característiques que el del carrer de Baix: té capacitat per carregar dos vehicles simultàniament, ofereix una potència de 7,4 kW en total i la connexió és compatible amb tots els vehicles elèctrics.

Per fer servir el punt de càrrega hi ha dues vies: la primera d’elles és amb una targeta RFID, d’ús universal i que lliuren al comprador en adquirir el vehicle elèctric al concessionari. El punt també està operatiu perquè les targetes de l’ICAEN i de la plataforma LIVE puguin funcionar.

La segona opció és a través de l’aplicació mòbil Electromaps. Aquesta és l’opció més completa perquè permet a l’usuari veure les estacions de càrrega que té properes al seu voltant, comprovar si aquestes estan disponibles o ocupades, reservar una plaça per carregar el vehicle i també es pot activar la càrrega, tot a través de la mateixa aplicació i des del telèfon mòbil. Per posar-la en funcionament, només s’ha de registrar un usuari i una contrasenya.

Els equips de pal de recàrrega adquirits per l’Ajuntament han estat fabricats per l’empresa local Circutor i estan preparats per resistir les diverses condicions ambientals i actes vandàlics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa