MónTerrassa
Mesures estrictes a Viladecavalls per frenar el rebrot de contagis
  • CA

El comitè del pla d’emergències de l’Ajuntament de Viladecavalls s’ha reunit aquest dilluns, 26 d’abril, en sessió extraordinària per fer una valoració sobre les mesures que cal prendre davant el repunt actual de casos Covid-19 al municipi. Per tal de minimitzar el risc de contagi s’ha decidit prendre les següents mesures: Tancament de zones esportives municipals. Fins al dimarts 4 de maig, només autoritzats partits de competicions oficials i sense presència de públic.No es podran utilitzar els vestidors. 

Tancament de zones esportives municipals. Fins al dimarts 4 de maig, només autoritzats partits de competicions oficials i sense presència de públic.No es podran utilitzar els vestidors. 

– Es recomana a tots els joves alumnes de l’IES un esforç per tal de mantenir estrictament les mesuresanti-COVID i es prega evitar al màxim la interacció social. 

Escola Municipal de música Pau Casals, passar a fer totes les classes virtuals i suspendre les classes presencials.  

Tancament Punt Jove i activitats presencials.  

Biblioteca Pere Calders, oberta només per servei de préstec, no es pot fer accés a la instal·lació. 

– Desinfecció de places i espais de jocs infantils diària. 

Centre Cívic Paco Cano: Podologia i perruqueria gent gran funciona amb cita prèvia i individual i per tant es pot continuar.  

Servei Local d’Ocupacióes faran les activitats programades al CCPC via online i només es faran visites individuals amb cita prèvia. 

CRAJEC i reforç escolar (Altell i CCPC) suspesos per aquesta setmana.

Assessorament jurídic,telemàtic.

Associacions de veïns, tancades fins al 4 de maig. 

– Reforç EPI’: si mesures de seguretat als serveis amb contacte directe amb els usuaris.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa