MónTerrassa
“La veu de Vila” debat sobre la multiculturalitat a Viladecavalls
Convidats al programa de ràdio municipal amb el periodista Marçal Llimona | Ràdio Vila

!--akiadsense-->

El programa La veu de Vila, de la ràdio municipal de Viladecavalls, va acollir aquest passat dimarts una edició especial per tocar temes com la diversitat, l’empatia o de convivència entre religions. Per fer-ho, van comptar amb Míriam Hatibi, portaveu de la Fundació IBN Battuta, i Sohaib Hassani, portaveu de la Joventut Multicultural Musulmana.

Marçal Llimona, coordinador del programa, assegura “sentir-se satisfet del resultat d’aquest programa, que era necessari per combatre d’una vegada per totes alguns dogmes o tòpics falsos que corren socialment”. “Recomano l’escolta activa d’aquesta edició especial per aprendre a deslligar missatges xenòfobs i començar a teixir xarxa entre tots, sense excepcions”, afirma Llimona.

La Fundació IBN Battuta, d’on n’és portaveu Hatibi, neix fa 20 anys amb la idea d’unir cultures i fer de pont entre gent de diversos països àrabs musulmans i els catalans. Afirmen ser “un punt de trobada”. Per altra banda, la Joventut Multicultural Musulmana, neix ara fa tres anys amb el mateix objectiu que l’anterior: establir un vincle d’intercanvi cultural entre les cultures catalana i musulmana.

Escoltar el programa íntegre

Nou comentari

Comparteix