MónTerrassa
Idneo abandona Viladecavalls i instal·la la seu central a Mollet
Idneo abandona Viladecavalls | Idneo

La firma Idneo ha anunciat aquest dimarts que instal•larà la seu central a Mollet del Vallès, en una planta del polígon industrial Can Magarola. La companyia especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de productes tecnològics, mèdics i les ‘smart solutions’ preveu invertir 2 milions d’euros a la nova seu, que tindrà 10.000 metres quadrats i inicialment acollirà els 250 treballadors que ara hi ha a la planta de Viladecavalls. Segons ha anunciat la companyia, la planta podria estar a ple rendiment al gener i calcula arribar als 75 milions de facturació de cara al 2023, moment en què preveu duplicar la plantilla actual.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha recordat que feia un any que el consistori negociava amb Idneo i ha aplaudit l’acord per acollir la firma al municipi. En aquest sentit, Monràs ha destacat “el salt de qualitat i l’aposta pel coneixement, la innovació, la recerca i les noves tecnologies”, assenyalant que Idneo complementarà la tasca d’altres multinacionals químiques i farmacèutiques que ja són a Mollet.

Al seu torn, Raúl Lucas, Conseller Delegat de la companyia, ha assegurat que l’Ajuntament els ha ofert “totes les facilitats” per instal•lar-se a la ciutat, i ha posat en valor la ubicació en el mapa i les instal•lacions on la firma ubicarà la seva seu.

Nou comentari

Comparteix