MónTerrassa
FEM Viladecavalls es presentarà a les eleccions de 2023 i ja té candidat

FEM Viladecavalls ha aprovat en assemblea presentar-se en les pròximes eleccions del mes de maig de 2023 i ho fa ja amb candidat assignat. L’equip candidat i que ha rebut el suport dels militants ha estat el liderat per Carles Rodríguez, actual regidor a l’Ajuntament de Viladecavalls i vicepresident del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La reunió celebrada el passat 11 de març als baixos de la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls va servir per ratificar per “majoria absoluta” la candidatura. També per posar nom i cara a les persones que ocuparan els primers llocs a la llista electoral.

Els noms de la candidatura de FEM Viladecavalls

El candidat a l’alcaldia de Viladecavalls per FEM Viladecavalls, com ja hem mencionat, és l’ecosocialista Carles Rodríguez. Té 38 anys, és sociòleg i tècnic de promoció econòmica, i viu al barri de Can Trias.

L’acompanyaran Marisa Martínez (51 anys, infermera oncològica i avaluadora de programes i polítiques públiques, del barri del Centre), com a número 2; Mònica Castán (51 anys, treballadora social sanitària i referent en salut comunitària, del barri de Sant Miquel de Gonteres), com a número 3; i Arnau Ramos (graduat en art dramàtic a l’Institut del Teatre i investigador en estudis teatrals, del barri de La Planassa), que ocuparà el lloc número 4.

En paraules del candidat Carles Rodríguez, “els darrers anys a l’oposició hem demostrat que tenim un projecte viable i necessari per Viladecavalls, ara presentem a l’equip que el liderarà des de l’Ajuntament”.

L’acte oficial de presentació de la candidatura tindrà lloc el pròxim 1 d’abril a les 12 del migdia a l’espai central de l’avinguda de Terrassa, cantonada amb carrer Pintor Murillo, al barri de Can Trias. Aquest primer acte estarà centrat en exposar la representació per barris i en les principals problemàtiques del municipi, les quals es van recollir en els tres fòrums organitzats per la formació durant aquesta legislatura.

Recordem que FEM Viladecavalls es va presentar en les eleccions municipals de 2019 on va treure 3 regidors, essent la tercera força més votada, per darrere d’ERC (també amb 3 regidors) i Junts (amb 5).

Els quatre primers candidats de FEM Viladecavalls, amb Carles Rodríguez (segon a la dreta) com a candidat a l’alcaldia | FEM Viladecavalls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa