MónTerrassa
Fem Viladecavalls es dissol
  • CA
Els regidors de Fem Viladecavalls | Fem Viladecavalls

!--akiadsense-->

Acord per Viladecavalls, partit que es va presentar a les darreres eleccions municipals en coalició amb Iniciativa per Catalunya Verds sota el nom de Fem Viladecavalls, ha pres la decisió de dissoldre la coalició. En un comunicat, l’agrupació afirma que “la gent que integrem Acord per Viladecavalls ens sentim molt orgullosos d’haver format part del projecte Fem Viladecavalls aquests tres anys, dels quals només podem dir que han estat una experiència extraordinària i molt positiva”.

AxV manifesta que “el nostre compromís de coalició va néixer amb unes il·lusions i objectius. Malauradament, per molt poc (només 6 vots), aquests no es van assolir”, i per aquest motiu, subratllen que “si haguéssim aconseguit fer realitat un canvi a Viladecavalls, Acord per Viladecavalls no s’hagués plantejat mai, en el decurs de la legislatura, la dissolució de la coalició”.

La formació liderada per Maria José Rodríguez evidencia que “estem segurs, però, del pas que donem. Sabem que ara, a dos anys vista de les properes eleccions, és el moment d’aprofundir en la nostra identitat i vocació municipalista, en la nostra idea de fer política local des de i per a Viladecavalls. Estem engrescats a fer el nostre propi camí, amb la ment oberta i disposats a unir-nos amb la resta de partits en tots aquells posicionaments que defensin els interessos dels vilatans”.

Així mateix, Acord per Viladecavalls considera que “a la vista dels darrers esdeveniments, sumar una veu més entre els grups municipals que formem part de l’oposició en els plens i el dia a dia de l’Ajuntament, serà molt positiu per tal de contrarestar el posicionament d’alguns partits que, d’una manera o altra, han passat a formar part o a facilitar de manera incondicional la tasca de l’actual equip de govern sense qüestionar ni fiscalitzar la seva gestió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa