MónTerrassa
ERC presenta la seva llista a les eleccions municipals de Viladecavalls

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat la seva llista de cara a les eleccions municipals de Viladecavalls. En un acte que va tenir lloc el passat dimecres, dia 12 d’abril, els republicans van exposar quins seran els tretze noms que donen forma a una candidatura encapçalada per Martí Pedret i Ullés.

Amb la vista posada als comicis del pròxim 28 de maig, Pedret va deixar clar que ERC busca “trencar els governs convergents i socialistes dels darrers 40 anys al municipi”. Amb aquest objectiu primordial, Esquerra presenta una candidatura “renovada, que combina experiència des de diversos sectors locals, i la joventut i la renovació de cares al capdavant de la llista”.

En els anteriors comicis de 2019, ERC va obtenir tres regidors, mantenint els que havia aconseguit quatre anys abans, però incrementant el percentatge de vot i desplaçant els comuns a la tercera posició, només per darrera de Junts. Els republicans es van quedar amb 1005 vots, i els tres regidors que van entrar a l’Ajuntament van ser Glòria Ullés (que liderava la candidatura), Maria José Rodríguez, i Martí Pedret, actual candidat.

Els noms de la candidatura d’ERC a Viladecavalls

Encapçalat per Martí Pedret i Ullés, el segueixen l’actual regidora Joana Polo (2), Marçal Llimona (3), Antònia Moscoso (4), Toni Riera (5), Marta Poveda (6), Cesc Cabezas (7), Conchita Morante (8), Toni Urbano (9), Mati Segura (10), Vicenç Torres (11), Glòria Ullés (12) i Trinitat Turu (13). Així hi ha set cares repetides i entren sis cares noves respecte als comicis de fa quatre anys.

En l’acte de presentació oficial que va tenir lloc a la plaça del Coronel Busquets i Mitjans, el candidat a l’alcaldia, Martí Pedret, va remarcar que “és el moment de fer el pas endavant per liderar una nova etapa i un nou moment per Viladecavalls”. Per afegir que “no venim a fer política en contra de ningú, però sí a favor de la gent”.

Ben aviat, l’agrupació republicana anunciarà els actes que realitzaran les properes setmanes per explicar, en detall, el programa pensat per governar Viladecavalls que, amb la col·laboració i participació oberta de la ciutadania, s’ha elaborat pensant en la propera dècada.

Acte de presentació de la llista electoral d’ERC a Viladecavalls per a les municipals de 2023 | ERC VIladecavalls


Comentaris

  1. Icona del comentari de: chcplay login a abril 17, 2023 | 18:29
    chcplay login abril 17, 2023 | 18:29
    Well, well

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa