MónTerrassa
Concert de música antiga a l’ermita romànica de Sant Miquel de Toudell
  • CA
Concert de música antiga a l’ermita romànica de Sant Miquel de Toudell | cedida

!--akiadsense-->

El diumenge 21 d’octubre es va inaugurar el 7è Cicle de Música Antiga a l’Ermita romànica de Sant Miquel de Toudell, amb la participació de la “Camerata del Seicento”. Aquest grup format per la soprano Marta Garcia Cadena, el tiorbista Satohi Tsukada i el violagambista Santi Mirón, van oferir un programa amb algunes de les peces més emblemàtiques del seicento italià. Es van poder escoltar obres de Frescobaldi, Monteverdi, Caccini, Scarlatti i Strozzi.

L’Ermita estava plena de gom a gom i el públic es va entusiarmar amb les interpretacions de les peces, molt fidels a l’estil de l’època.

Aquest és el primer dels dos concerts que l’Associació Amics de Sant Miquel de Toudell ha organitzat per aquest cicle. El proper concert tindrà lloc el proper dissabte 10 de novembre. Aquesta vegada comptarà amb la participació de “Il Gesto Armonico”. El so del cant, el violí barroc, el traverso, la viola da gamba i la tiorba, traslladarán el públic a la Venècia del 1618. El concert es titula “La Conjuració de Venècia” i a través de la música d’autors com Juan Blas de Castro, Kapsberger, Mateo Romero,… es viuran els fets històrics que van ocórrer entre la monarquia espanyola i la república de Venècia aquells inicis de segle XVII.

Per reservar les entrades a aquest segon concert cal posar-se en contacte amb l’organització a través del mail [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa