MónTerrassa
Compte enrere per a l’obertura de la piscina municipal de Viladecavalls
Piscina municipal de Viladecavalls
Piscina municipal de Viladecavalls | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

La piscina municipal de Viladecavalls obrirà les portes el pròxim dilluns 29 de juny i romandrà oberta fins al 6 de setembre del 2020, tot respectant les mesures establertes en el marc de la pandèmia de COVID-19, adequant els horaris a aquesta circumstància i a l’ús de l’equipament per part dels campus d’estiu i cursets de natació. En aquest sentit, no hi haurà jornada de portes obertes com en anys anteriors i s’han suprimit provisionalment qualsevol classe d’abonament, així com les targetes multibany. A més, es realitzarà la desinfecció de tot l’equipament abans d’obrir i al tancar la piscina i entre l’horari de matí i l’horari de tarda.

– El preu per franges horàries s’unifica a 4 €, tant al matí com a la tarda, independentment de l’edat de l’usuari.

– Els cursets de natació es mantenen a 69,45 € per usuari, 5 sessions/setmana de 45 minuts cadascuna.

– Pel que fa als descomptes per a famílies s’adeqüen al preu d’entrada, en comptes dels abonaments, no acumulables, amb una reducció de l’import del 20%.

– Les famílies nombroses o monoparentals podran acollir-se a una reducció del 35% del preu de l’entrada, acreditant la seva condició amb el carnet.

– Les persones inscrites a activitats esportives municipals, tals com campus, casals o llars d’estiu organitzades per l’Ajuntament, tindran un 10% de descompte en el preu de l’entrada.

– Les persones amb discapacitat física o psíquica, gaudiran d’un descompte, tant en els abonaments individuals com en els accessos puntuals del 50%

– Serà d’entrada gratuïta per als infants de 0 a 3 anys amb un acompanyant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa