MónTerrassa
Cesk Freixas inaugura el cicle Viu la Veu de Viladecavalls

Les quartes jornades de la Veu Humana i cicle de concerts Viu la Veu començaran el pròxim divendres 1 de juny amb el concert de Cesk Freixas a les 21.00 hores i el taller en família a càrrec de Jaume Barri a les 17.00 hores. Enguany, el cicle Viu la Veu se centrarà en la veu masculina com a denominador comú dels concerts i tallers dels quals en podran gaudir els veïns i veïnes de Viladecavalls a partir de divendres vinent a la terrassa de l’EMM Pau Casals.

Abans del primer concert del cicle, les persones assistents podran brindar amb una copa de cava per donar el tret de sortida del festival i donar pas a la poesia intimista del cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas.

Viu la Veu és un festival musical, organitzat per l’Ajuntament de Viladecavalls i l’EMM Pau Casals amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola de música i la Diputació de Barcelona, amb el que es vol retre homenatge a la veu humana, el primer instrument musical que ens va permetre transmetre i compartir sentiments.

Tots els concerts es realitzen a la terrassa de l’EMM Pau Casals, un espai únic per gaudir de bona música i d’unes vistes excepcionals que creen un ambient íntim, màgic i espiritual amb la posta de sol i la majestuosa silueta de la muntanya de Montserrat de fons.

Programa de concerts i tallers de la veu humana:

1 de juny

· 17 H – Taller familiar de cançó popular i infantil a càrrec de Jaume Barri

· 21 H – Concert inaugural a càrrec de Cesk Freixas

8 de juny

· 21 H – Concert a càrrec de Pau Blanc

29 de juny

· 21 H – Concert a càrrec d’Oriol Barri i Roger Canals

5 de juliol

· 17H – Taller de Gospel a càrrec de The Gourmets (cal inscripció prèvia: emmpaucasals@viladecavalls.cat)

· 21 H – The Gourmets Vocal Quartet & Jordi Bastida

Nou comentari

Comparteix