MónTerrassa
Carles Rodríguez concorrerà a les primàries a Viladecavalls
  • CA
Carles Rodríguez
Carles Rodríguez | cedida

!--akiadsense-->

Carta d’intencions de Carles Rodríguez enviada a la militància anunciant la decisió de concórrer a les primàries a Viladecavalls.

Benvolguts companys, Benvolgudes companyes, Us adreço aquesta carta com a inscrits i inscrites que sou de Catalunya en Comú a Viladecavalls. Em presento a les primàries de Catalunya en Comú com a cap de llista. Després de mesos de reflexió a nivell personal i de parlar-ho amb molts i moltes de vosaltres faig aquest pas convençut i amb moltes ganes. Acabo de fer 34 anys i em trobo en un moment vital molt bo com per entomar aquest repte. He crescut molt a nivell personal i professional després d’anys de lluites compartides amb molts i moltes de vosaltres i d’altres experiències que he tingut la oportunitat de viure més enllà del nostre petit i estimat municipi. Penso que el maig de 2019 és una nova oportunitat per fer el Viladecavalls que somiem: un poble dinàmic, modern i verd.

És el moment de guanyar l’Ajuntament per governar per a tothom amb mirada llarga, amb projecte i rigor. La veritat és que em sento feliç per poder comptar amb una llista amb candidats i candidates excepcionals que conjuguen tots els elements imprescindibles per governar per la gent: persones amb experiència, sàvia nova, activistes ecologistes, activistes del món del treball, persones que sempre estan al peu del canó al seu barri, etc. Homes i dones dels que em sento profundament orgullós i dels i les que aprenc sempre que compartim una estona.

Dit això, espero comptar amb el vostre recolzament i escalf a l’Assemblea del proper 8 de gener i amb les vostres idees i força per, junts i juntes, fer una campanya de la que ens sentim orgullosos i ens porti a guanyar les eleccions el proper 26 de maig. Una forta abraçada i fins aviat, Carles Rodríguez Herencia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa