MónTerrassa
Canvi de cara per a dos dels carrers més emblemàtics de Viladecavalls
  • CA

Canvi de cara per a dos dels carrers més emblemàtics de Viladecavalls. El govern municipal ha anunciat aquest dijous, 15 de setembre, que a finals d’aquest mateix mes s’iniciaran les obres de continuïtat dels carrers Major i Sant Martí. El projecte de millora dels dos vials ja està redactat i aprovat, i té el vistiplau per començar els treballs. Així ja ho havia anunciat ara fa un parell de mesos en una reunió a la sala polivalent de la biblioteca Pere Calders, amb els veïns de la zona afectada.

Les obres constaran de la transformació en plataforma única, amb dues voreres i una calçada amb un únic sentit de circulació de vehicles, millorant així la seguretat i l’accessibilitat dels vianants. Aquesta actuació respon a les accions emmarcades dins del Pla d’Actuació Municipal, i compten amb una inversió prevista de 502.770 euros. D’aquesta manera, es dona continuïtat al projecte de millora del carrer Major, executat el 2018.

Els treballs es duran a terme en un tram de 400 metres de longitud, tenen una durada prevista aproximada de tres mesos i es realitzaran en dues fases per minimitzar l’afectació al veïnat. Properament, l’Ajuntament informarà de les fases, la durada del tancament del carrer i els aparcaments habilitats a les veïnes i veïns de la zona, segons informa en un comunicat.

Nous gronxadors a Can Trias

D’altra banda, l’Ajuntament de Viladecavalls ha instal·lat nous gronxadors a les llars d’infants municipals Barromina i de Can Trias, aprofitant les vacances d’estiu, el passat 31 d’agost. A la llar d’infants de Can Trias, s’han substituït els dos existents i a la Barromina, s’ha substituït l’existent i s’ha instal·lat un gronxador addicional.

Els nous gronxadors estan homologats i són de fusta per adaptar-se al conjunt del mobiliari exterior dels patis de les llars d’infants municipals. Aquesta actuació correspon al projecte de manteniment i millora dels centres educatius de Viladecavalls que duu a terme l’ajuntament al llarg de l’any.

Nous gronxadors | Aj. Viladecavalls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa