Els alumnes de l’escola Rosella coneixen com funciona l’Ajuntament

L'alcaldessa i el regidor d'Educació ha rebut els estudiants

L'alcaldessa amb els infants de l'escola Rosella

L’alcaldessa amb els infants de l’escola Rosella | Aj. Viladecavalls

Els alumnes de 3r de primària de l’Escola Roc Blanc han visitat l’Ajuntament en el marc del programa municipal “Coneix Viladecavalls”, avui dijous 8 d’abril al matí. És un programa educatiu local, impulsat per l’Ajuntament i les escoles del poble, en el qual s’expliquen les característiques de Viladecavalls, així com les funcions que realitzen les diferents àrees de serveis municipals del consistori i les seves regidories, se celebra una simulació de Ple per part dels infants i, posteriorment, es dur a terme una sortida pel poble.

La visita s’ha adaptat a l’actual situació de pandemia provocada per la COVID-19 i s’han seguit totes les mesures sanitàries. En aquest sentit, la visita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que es realitza habitualment en altres edicions del “Coneix Viladecavalls” s’ha hagut d’ometre. L’Alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d’Educació, Marc González, ha conduït la visita dels alumnes, preguntant temes que els infants han treballat amb el llibret que lliura l’Ajuntament a les escoles i resoldre els dubtes, sempre divertits, dels nens i les nenes. En aquesta ocasió, la simulació de la sessió plenària contenia un únic punt de l’ordre del dia en el qual els i les alumnes, en què s’ha escollit una alcaldessa i els representants de cadascú dels integrants del Ple, han votat per la creació del Consell Municipal de la Infància.

A finals d’abril i principis de maig, serà el torn dels infants de 3r de l’Escola Rosella, que visitaran l’ajuntament seguint el mateix guió que en aquesta primera visita del “Coneix Viladecavalls” del curs 2020-2021.

Nou comentari