MónTerrassa
Afectacions a Viladecavalls per les obres al Quart Cinturó
  • CA
Obres al Quart Cinturó a la C-16 | Alba Herrera

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Viladecavalls i Serveis Territorials de Carreteres de la Generalitat de Catalunya van mantenir, aquest dimarts 9 d’octubre, una reunió a Barcelona per tal de conèixer les alternatives que es duran a terme per minimitzar les afectacions que es produiran pròximament, a la C-58 i a la C-16, al seu pas pel terme municipal. S’ha tornat a exigir la necessitat d’autoritzar -per part de la Generalitat- la construcció de les rotondes de la C-58.

A la trobada, l’alcaldessa Cesca Berenguer ha sol·licitat informació sobre les alternatives per minimitzar les afectacions que se’n derivaran en els pròxims dies a la C-58 i a la C-16, al seu pas per Viladecavalls, així com traslladar la necessitat de realitzar un estudi acurat de l’estat de conservació del pont de la Riera de Gaià.

Desviament temporal de la C-58

Les obres complementàries de la B-40 provocaran el desviament temporal de la C-58 -previst durant 18 mesos- i alteraran de manera significativa la circulació de vehicles en sentit Vacarisses. Per aquest motiu, Berenguer ha demanat al cap de Serveis Territorial, Daniel José Gallego, quines mesures de reducció del volum de trànsit s’implantaran per evitar un possible col·lapse de la via, a més de reforçar la seguretat viària en el tram de la B-245 on es construirà el nou enllaç i garantir que els barris del municipi no quedin afectats, permetent que els vehicles i el transport públic es puguin incorporar a la via sense complicacions. En aquest sentit, s’ha proposat agilitzar la construcció de les noves rotondes de Can Trias i Sant Miquel de Guanteres.

Sortida i entrada al municipi des de la C-16

Amb motiu de les obres que començaran aquesta setmana a la C-16, Cesca Berenguer ha demanat més informació sobre els treballs que es duran a terme i si es realitzarà l’obra inicialment prevista d’ampliació dels dos laterals, amb les corresponents afectacions. També s’ha preguntat si les rotondes de la carretera B-245 o el seu pont hauran de ser demolits i reconstruïts i si és així, quins accessos al municipi tenen previst habilitar.

L’Alcaldessa de Viladecavalls ha traslladat la necessitat de crear enllumenat públic a tots els nusos viaris que s’han de construir, en especial a les futures rotondes de Can Trias, Sant Miquel de Guanteres i del nucli urbà i garantir que es posin en marxa els punts de llum de les rotondes de la B-245, que ja van ser construïts fa 9 anys i que encara no s’han activat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa