MónTerrassa
Veïns de Vacarisses i Mossos busquen soluciona a l’increment d’ocupacions
  • CA
Reunió de representants veïnals amb Mossos d'Esquadra
Reunió de representants veïnals amb Mossos d’Esquadra | Mossos

!--akiadsense-->

El passat dilluns, 29 de juny, els caps de Mossos d’Esquadra de Terrassa es van reunir amb veïns de Vacarisses per analitzar els problemes associats a algunes ocupacions conflictives i l’incivisme que pateixen en diverses urbanitzacions del terme municipal i que els genera sensació d’inseguretat.

La reunió s’emmarca en un projecte més ampli que pretén que la ciutadania participi en la definició dels problemes d’inseguretat que l’afecten i en el seguiment i la valoració dels dispositius que la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra posa en marxa per fer-los front. La trobada també va servir perquè els veïns de Vacarisses tinguessin un coneixement més proper de l’organització i dels serveis policials que es presten a l’ABP Terrassa i de la manera en què, diàriament, s’analitzen les informacions que es recullen, s’estableixen les prioritats de servei i s’orienta l’activitat policial mitjançant la planificació.

Des de la comissaria es creu fermament que la participació ciutadana en l’abordatge dels problemes d’inseguretat que afecten la convivència a les comunitats és decisiva en l’eficàcia de l’activitat policial. D’igual manera, es pensa que la contextualització dels problemes propis i les preocupacions pròpies dins un marc més genèric, així com el coneixement de l’organització i el funcionament policial, milloren substancialment la col·laboració entre la ciutadania i la seva policia i la percepció de seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa