MónTerrassa
“Vacarisses és el poble de la vaca”, el curt fet pels infants del Casal d’estiu

Durant quatre sessions de tres hores cadascuna, els infants del Casal d’Estiu han gravat el curtmetratge Vacarisses és el poble de la vaca. Durant el procés, han reflexionat sobre el municipi on viuen i creixen, tot investigant-ne els orígens i els costums i tradicions. A més, han treballat tècniques de videoanimació i gravació, així com diferents mètodes de realització de stop motion(pixilaxió, clay motion, cut out). Així, han pogut desenvolupar la seva imaginació i creativitat a través del dibuix, la imatge, la paraula i la música.

Totes les activitats d’aquest taller s’han realitzat de forma participativa i reflexiva, per transmetre la importància del treball en equip al món del cinema. I és que tant les figures com els escenaris de les animacions que apareixen al curt s’han creat col·lectivament, mitjançant jocs, pluges d’idees, debats i altres dinàmiques.

Vacarisses és el poble de la vaca es va presentar el passat 22 de juliol, al Casal de Cultura. La voluntat és repetir el projecte l’estiu vinent, de manera que, any rere any, es pugui copsar com canvia la mirada del nostre municipi a través de les futures generacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa