MónTerrassa
Vacarisses estudiarà fer un parc de cal·listènia
  • CA

El ple municipal del mes de novembre va debatre sobre una moció presentada per Cs. La proposta era que l’Ajuntament de Vacarisses estudiés la viabilitat de construir un recinte o un parc de cal·listènia “el més complet possible i amb terra de cautxú o sorra fina, accessible per a persones amb mobilitat reduïda”. Amb aquest, es vol potenciar aquesta disciplina esportiva, que consisteix en un sistema d’exercicis físics amb el propi pes corporal.

El regidor d’Esports, Pere Casas, va assegurar que s’estudiarà la viabilitat de la proposta, ja que està en consonància amb l’aposta per potenciar esports minoritaris i l’esport en general “com a eina de cohesió social”. Tots els grups municipals van votar a favor de la moció, excepte el PSC. “Es tracta d’un esport minoritari i ara no és una actuació prioritària”, va argumentar Miranda.

Moció conjunta per demanar un mercat setmanal

La majoria de partits de l’oposició, UIPV, VxV, MV i Cs, van presentar ahir una moció per crear un mercat setmanal no sedentari a Vacarisses. Després d’un debat per acceptar alguns canvis, la proposta es va aprovar per unanimitat. Així, també es facilitarà que tots els comerços de l’Associació de Comerciants del municipi participin al mercat amb una paradeta, a més d’oferir-los assessorament tècnic per millorar la seva oferta comercial. A més, es consensuarà l’oferta de paradistes i productes que més pot interessar per a un futur mercat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa