MónTerrassa
Vacarisses es prepara per un Carnestoltes amb sorpreses
  • CA

El dissabte 25 de febrer, els carrers de Vacarisses s’ompliran de xerinola per celebrar el Carnestoltes. Enguany, de l’organització se n’han encarregat l’Ajuntament i una comissió, La Confraria del Cemen. Les comparses i les carrosses es concentraran a partir de les 17h, a la plaça Joan Bayà, per rebre el Rei Carnestoltes Hostes Vingueren, que estrenarà indumentària, i la seva comparsa, Que de casa ens tragueren. L’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, lliurarà la clau del poble a Sa Majestat, que l’envairà d’agitació, escàndol, disfresses, festa i excessos.

Tot seguit, s’iniciarà la rua, acompanyada de l’animació infantil de la Crispeta. Es recorrerà el nucli urbà, fins a La Fàbrica. Abans, però, les carrosses es podran lluir davant del jurat, que se situarà al final del recorregut, a la Plaça Joan Bayà. Un cop a La Fàbrica, es podrà recuperar forces amb la xocolatada que organitza l’AMPA de l’escola Font de l’Orpina. La recaptació obtinguda es destinarà al viatge de final de curs de l’alumnat de 6è.

A continuació, tindran lloc la gran desfilada i el concurs infantil de disfresses, en què s’atorgaran 3 premis. Un sopar popular ens permetrà descansar una mica, abans de seguir amb la festa. Podreu dur el menjar de casa o bé demanar-lo al mateix recinte (venta anticipada de tiquets), però, en tots dos casos, heu de reservar taula i cadires.

La vetllada es clourà amb el lliurament de premis del Concurs de Comparses i el guardó especial del jurat. El primer premi del concurs rebrà un magnífic viatge de gustos i sabors a Ses Illes i el privilegi de ser la comparsa oficial del Rei Carnestoltes 2018. Totes les comparses participants tindran premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa