MónTerrassa
Vacarisses celebra el Dia de la prevenció d’incendis forestals
  • CA

El proper dissabte 5 de maig és el Dia de la Prevenció d’Incendis Forestals. Aquesta jornada es commemorarà per primer cop a la Unió Europea enguany i el lloc escollit és Vacarisses. Es preveu que, els propers anys, tingui lloc en altres municipis que pertanyen al Parc Rural de Montserrat.

A llarg del matí, s’han organitzat un seguit d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la importància de prevenir els incendis forestals. D’una banda, hi haurà l’itinerari Com ens protegim del foc?, amb quatre punts d’informació. A cadascun, hi trobarem un plafó explicatiu i una persona experta en cadascuna de les temàtiques tractades: caldera de biomassa, franja perimetral, tractament forestal i infraestructures territorials de prevenció d’incendis forestals (PPI). El recorregut es complementarà amb l’exposició Art&Fire, a la Sala dels Cups d’El Castell.

Els més menuts també podran gaudir de la jornada, amb tallers i activitats infantils, a més de Kahoot, un divertit joc virtual per equips, que tindrà premi sorpresa. Per la seva banda, les entitats també hi participaran. La cèntrica plaça Joan Bayà acollirà una fira d’entitats i un mercat de productes del Parc Rural de Montserrat, amenitzats per les actuacions de l’Esbart Dansaire, els Grallers i els Gegants de Vacarisses.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume a maig 05, 2018 | 13:23
    Jaume maig 05, 2018 | 13:23
    Vergüenza les tendría que dar como están sus calles en las urbanizaciones plenas de hierbas, algún día pasará una desgracia por no limpiarlas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa