MónTerrassa
UiPV posa sobre la taula les seves propostes per al pressupost 2018
  • CA

Un cop feta la reunió entre el grup municipal d’UiPV i el govern de Vacarisses sobre els pressupostos municipals per aquest 2018, el grup liderat per Salvador Boada ha presentat un conjunt de propostes perquè l’executiu les tingui en consideració.

En primer lloc, demanen el compromís que es tiri endavant el projecte d’urbanització del Ventaiol i La Creu i es faci de forma conjunta per tal d’obtenir “un estalvi econòmic i una millor viabilitat del projecte”, així com el compromis de l’execució “urgent de les obres”. UiPV també sol·licita una partida per a la instal·lació de 3 noves àrees d’emergència en el Ventaiol, Torreblanca II i els Caus en relació a la implantació del nou sistema “Porta a porta” de recollida de residus. Ho argumenten en el fet de la gran dispersió del municipi de Vacarisses i per tal de facilitar als veïns/es que no viuen habitualment i que només venen esporàdicament i evitar que es faci un mal ús en el reciclatge i desti dels residus.

La formació municipal també vol que s’inclogui en el pressupost de 2018 una assignació per tal de fer un nou aparcament, “donada la manca clara d’aparcament que faciliti l’accés als serveis, les escoles i comerços del nucli urbà”. I, finalment, per tal de millorar l’accés al nucli urbà, UiPV demana repensar i rectificar la “prova pilot de l’illa de vianants, tot buscant una alternativa que afavoreixi la correcte mobilitat a la zona del centre, (ja que actualment és un desgavell) sense obligar a fer recorreguts llargs i innecessaris per sortir del nucli, amb la voluntat de que els canvis no perjudiquin en cap sentit ni l’activitat económica dels comerços, ni el dia a dia dels veïns que volen accedir al centre”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Juan a gener 17, 2018 | 20:58
    Juan gener 17, 2018 | 20:58
    Quina vergonya.20 años governador y ahora piden esto? Y con lo que cobrava Boada. Asco, de verdad!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa