MónTerrassa
Nou punt d’informació del Parc Natural de Sant Llorenç a Vacarisses
  • CA

Aquest pròxim dissabte, 18 de setembre, obre les portes el nou Punt d’Informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac al terme municipal de Vacarisses. Es trobarà ubicat dins de la Biblioteca municipal El Castell (carrer Major, 3) i restarà obert tots els caps de setmana i els festius, per facilitar que la gran majoria d’excursionistes se’l trobin a la seva diposició.

En aquest estand s’hi podrà trobar tota la informació i documentació relacionada amb el parc, ja sigui sobre el seu patromoni arquitectònic, les activitats culturals i lúdiques que s’hi duen a terme, o per descobrir els espais naturals i paisatgístics més rellevants. També s’hi podrà adquirir informació turística de Vacarissses i del seu teixit comercial. En aquest punt d’informació hi haurà una persona (informador) que atendrà i assessorà a totes les persones que estiguin interessades a conèixer més de prop el Parc Natural.

Aquest punt de Vacarisses ve a sumar-se als ja existents. En total, n’hi ha tretze, repartits en els diferents municipis que conformen el Parc Natural, i que són: Mura, Rocafort, Coll d’Estenalles, Marquet de les Roques, Granera, Casa Nova de l’Obac, Monistrol de Calders, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Vicenç de Castellet, Talamanca i Monestir de Sant Llorenç del Munt.

Vacarisses és el punt d’inici de l’itinerari senyalitzat del parc: l’SL-C 51 La Torrota de Vacarisses (torre de guaita ubicada al nord-oest del poble i declarada bé cultural d’interès nacional), també hi passa el GR 96 i la Matagalls-Montserrat entre altres. A l’Obac, indret emblemàtic del municipi, hi ha l’itinerari SL-C 63 La font de la Portella (podeu trobar-ne més informació clicant aquí), a banda dels recursos vinculats a l’equipament de la Casa Nova de l’Obac.

Dades del punt d’informació a Vacarisses

Horari: dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 14 hores

Adreça: Carrer Major, 3

Telèfon: 93 835 93 48

Correu electrònic[email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa