MónTerrassa
Nova empresa per al servei de menjadors escolars de Vacarisses
  • CA
Ple extraordinari d'agost a Vacarisses
Ple extraordinari d’agost a Vacarisses | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

L’alcaldessa en funcions, Olga Serra, va convocar per aquest dijous un ple extraordinari urgent, atesa la proximitat de l’inici del proper curs escolar. A la sessió plenària de juliol, ja es va parlar sobre la renúncia de continuïtat del servei de menjadors escolars per part de Futur Just Empresa d’Inserció. Com a mesura cautelar, el ple d’ahir va aprovar retenir-ne la garantia definitiva, per valor de 41.906,26 euros, per respondre dels salaris impagats al personal, així com de les cotitzacions a la Seguretat Social meritades.

D’altra banda, el passat 5 d’agost, l’Ajuntament de Vacarisses va signar un conveni amb les AMPES de les escoles bressol El Cuc i El Xic i els centres de primària Font de l’Orpina i Pau Casals. Aquest regula la prestació dels serveis de menjadors escolars durant un any, corresponent al curs 2019-2020, de manera que les AMPES puguin emprendre les actuacions necessàries per contractar una empresa que ofereixi aquest servei.

Un cop analitzades les propostes presentades per diferents empreses, les AMPES han escollit 7 i Tria, amb experiència ja al municipi per haver-se encarregat del càtering dels Casals d’estiu. Tanmateix, la Regidoria d’Educació continuarà supervisant el funcionament del servei de menjador per garantir-ne la qualitat.

Després d’un debat sobre les condicions del contracte entre les AMPES i la nova empresa, tots els grups del consistori van votar a favor de les propostes presentades al ple. El següent pas serà signar aquest contracte perquè es pugui començar a oferir el servei de menjador la setmana vinent, coincidint amb l’inici del curs escolar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa