MónTerrassa
Nova edició del Va de Música a Vacarisses
  • CA
Els Hot Carajillo’s Happy Band actuen a Vacarisses | Hot Carajillo’s Happy Band

!--akiadsense-->

Un any més, torna el cicle de concerts Va de Música, amb el swing com a estrella principal. La primera cita serà l’espectacle Little Swing, concebut per ser ballat i cantat en família. El repertori està compost per cançons tradicionals i populars catalanes, passades pel filtre del swing. Durant el concert, mentre els més petits gaudeixen d’un espectacle d’animació, es convidarà les famílies a participar i ballar el Lindy Hop. La representació tindrà lloc aquest dissabte, 3 de juny, a El Mimó, en el marc de la Festa del Medi Ambient.

Uns dies més tard, el 9 de juny, el Va de Música s’uneix a la commemoració del 10è aniversari de la cursa de La Campana. L’encarregada d’amenitzar-ho serà la Hot Carajillo’s Happy Band. Hi presentarà l’espectacle Swing Party, inspirat en “l’ambient carajillo” que hi havia als clubs de l’Amèrica dels anys 40 i 50. Així, s’hi recrearan els temes de swing i rythm’n blues de l’època, de la mà dels més grans creadors, com Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan o Benny Waters, passant pel mateix Louis Armstrong o Renato Carosone. I en una peça, hi col·laborarà la banda de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses. Tot plegat, implicant el públic i convertint el concert en una festa col·lectiva.

La clausura del cicle Va de Música serà el 30 de juny, als Jardins del Lladern. La vetllada suposarà la presentació d’un nou grup, The musicians, format pel professorat de l’Escola Municipal de Música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa