MónTerrassa
Nou circuit de cal·listènia a Vacarisses
  • CA

La setmana passada es van iniciar les obres d’instal·lació d’un nou circuit de cal·listènia, al parc Armand Lladó de Can Serra. Es tracta del segon circuit d’aquesta disciplina esportiva a Vacarisses, després de la gran acceptació del primer, ubicat a l’Eixample i que es va inaugurar el mes de juliol d’aquest 2021 -després que el ple municipal de 2019 n’aprovés la seva construcció per una proposta de resolució presentada per al grup municipal de Ciutadans. Es preveu que circuit de cal·listènia es pugui començar a utilitzar abans que acabi l’any. En un comunicat, des de l’Ajuntament de Vacarisses han manifestat que s’instal·larà una nova taula de ping-pong al mateix parc. I no serà l’únic lloc on es podrà gaudir d’aquest esport ja que també se’n posarà una a Torreblanca.

D’altra banda, des de l’Ajuntament també han iniciat la instal·lació de tres punts de llum a la pista esportiva de l’Eixample. Aquests fanals serviran per a il·luminar les pistes del skate park i de cal·listènia durant les primeres hores de foscor, fins a les 21 hores. Gràcies al mecanisme d’un rellotge solar, un cop superada aquesta hora, els llums s’aturaran. D’aquesta manera, des del govern expliquen que es vol donar servei a les persones usuàries de les instal·lacions i alhora respectar el descans veïnal de l’entorn.

La cal·listènia és una activitat física que està creixent en interès recentment i que busca exercitar els moviments dels grups musculars més enllà de la potència i l’esforç, diferent al que podem treballar normalment en un gimnàs. Els exercicis de la cal·listènia són aquells que utilitzen el pes del nostre cos com a resistència o com a càrrega de treball evitant, d’aquesta manera, l’ús de peses o de màquines de musculació. És doncs, una nova manera d’entrenar el cos. A la nostra comarca, els diferents municipis han anat instal·lant-ne en parcs i places municipals, donant una opció més de lleure, gratuït, als seus conciutadans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa