MónTerrassa
Nou casos de Covid detectats en els darrers dies a Vacarisses
  • CA

Nou positius detectats en la darrera setmana a Vacarisses. En els darrers mesos, la xifra al municipi no ha parat d’augmentar i ja s’han acumulat un total de 65 casos de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es demana “estar alerta” i “no relaxar-nos”.

No obstant això, des del CAP de Vacarisses, en contacte constant amb l’Ajuntament, es considera que les dades no són preocupants. Les dades es valoren en funció del nombre d’habitants, la mobilitat de la població i les segones residències. A més, els darrers contagis a Vacarisses es concentren en nuclis ben controlats, molts cops de la mateixa família. Per tot plegat, no es considera que hi hagi risc de brot.

El govern reitera la crida a la població perquè respecti les mesures preventives, sanitàries i higièniques per minimitzar el risc de contagi al nostre municipi: mascareta, distància i rentat de mans. Una altra acció imprescindible és contactar amb el servei de recollida de residus Porta a Porta en cas de donar positiu per Covid-19, on s’explicaran el protocol a seguir per protegir el personal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa