MónTerrassa
Mor el portaveu i regidor d’UIPV Josep Maria Gibert
  • CA

Ha mort el regidor i portaveu del grup municipal Unió Independent per Vacarisses, Josep Maria Gibert. El vacarissà ha traspassat aquest dilluns, dia 30 de maig, a la tarda, a l’edat de 60 anys. Ha estat un cop dur per a amics, familiars i companys de partit i del Consistori, ja que la defunció s’ha produït de manera sobtada.

Des de l’Ajuntament de Vacarisses s’ha volgut traslladar el condol a la família i l’entorn de Gibert. Tot i haver nascut a Sabadell, l’any 1962, des de sempre va viure a Vacarisses. L’any 1995 es va convertir en regidor, formant part de l’equip de UIPV. Havia recollit experiència tant dins de l’equip de govern com a l’oposició, on es trobava en les dues darreres legislatures i on havia agafat més pes dins de l’agrupació municipal.

Candidatura amb Junts

Gibert havia participat activament en el darrer ple municipal de l’Ajuntament de Vacarisses, el passat 25 de maig. A més, era un dels artífexs de l’acord de candidatura de cara a les eleccions municipals de 2013 entre UIPV i Junts per Catalunya.

Va estudiar l’FP de Grau Mitjà i era comercial de professió. Com explicava ell mateix en la biografia que els regidors tenen al web municipal, les seves aficions eren les motos i el motor en general. També era un gran amant de la natura i de la música en català, i subratllava la seva defensa pel dret a decidir de Catalunya.

Còndol d’UIPV

Des del partit UIPV han publicat un escrit en record del seu company:

“Amb el cor en un puny hem de comunicar la pèrdua del nostre amic i company Josep Maria Gibert.

Josep Maria, ahir ens vas deixar sobtadament i encara no ens fem a la idea. El nostre dolor i confusió es enorme, i tot i així, incomparable amb el que deu estar sentint en aquests moments la teva família. Has marxat i deixes una empremta inesborrable a Vacarisses.

Amic i company, ens quedem amb els bons moments compartits que ens has deixat, la teva forma de ser, el teu caràcter i carisma, respectuós i responsable, compromès amb el municipi… Caminar al teu costat tot aquest temps ha estat un privilegi i un gran aprenentatge.

Marxes havent deixat el llistó molt amunt com a persona tant o més que com a polític. Rep una enorme abraçada, et trobarem a faltar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carme a juny 02, 2022 | 14:52
    Carme juny 02, 2022 | 14:52
    Deslliureu-nos, Senyor, de l'hora de les alabances

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa