MónTerrassa
L’oposició demana un mercat no sedentari a Can Torrella de Vacarisses
  • CA

Tots els grups municipals de l’oposició, només amb l’excepció del PSC, han presentat per al proper ple municipal de Vacarisses una moció en què insten al govern a crear un mercat setmanal no sedentari al polígon industrial de Can Torrella. UiPV, VxV, Movem Vacarisses i Ciutadans creuen que aquest servei suposaria “augmentar l’oferta comercial i complementar l’existent” i que podria esdevenir “un pol d’atracció per als veïns de les urbanitzacions de Vacarisses, que avui per diferents motius, com la manca d’oferta variada, marxen cap a altres centres comercials de fora de la nostra vila”.

Els acords passarien per:

PRIMER.- Establir la creació d’un projecte de prova pilot per un mercat setmanal no sedentari,

a la zona del Polígon Industrial de Can Torrella per un període no superior a 6 mesos, per tal de

veure la seva acceptació per part dels vilatans i usuaris.

SEGON. – Facilitar a tots els comerços de Vacarisses de l’Associació de Comerciants, a participar amb una paradeta de forma gratuïta en el mercat setmanal per oferir els seus productes i també facilitar l’;assessorament tècnic de l’administració local o supramunicipal per contribuir a millorar la seva oferta comercial.

TERCER.- Instar a l’equip de govern a consensuar amb l’Associació de Comerciants de Vacarisses, quina oferta de paradistes i de productes interessa que puguin oferir en el futur mercat setmanal.

QUART.- Donar informació dels acords a la web, a la revista El terme i a les Entitats i Associacions veïnals de la nostra vila.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa