MónTerrassa
L’Ajuntament de Vacarisses distribueix 7.000 mascaretes
Mascaretes donades a La Masia del Ventaiol
Mascaretes donades a La Masia del Ventaiol | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Fins a aquesta setmana, s’ha cedit material per confeccionar 7.000 mascaretes, una tasca duta a terme per voluntariat de Vacarisses i Rellinars, amb màquina de cosir a casa seva. En la tasca d’esterilització, està col·laborant la Clínica Dental Vacarisses.

L’Ajuntament de Vacarisses s’ha encarregat de la distribució:

– 900 mascaretes, a 9 residències de gent gran de Terrassa, Collbató, Castellbell i el Vilar i Vacarisses, i a la Fundació Sant Andreu Salut.

– 300 mascaretes, a Rellinars.

– 200 mascaretes, als Serveis Socials de l’Ajuntament de Vacarisses.

– 3.200 mascaretes, a les dues farmàcies de Vacarisses.

– 2.400 mascaretes en procés d’elaboració, que es faran arribar a les farmàcies la propera setmana.

D’altra banda, pràcticament tot el material comprat directament per l’Ajuntament o rebut des de la Diputació de Barcelona s’ha cedit al CAP de Vacarisses. La resta s’ha destinat a la Policia Local, Protecció Civil i ADF. Aquesta material inclou bates, casquets, peücs, granotes i 25 unitats de tests de la Covid-19. A més a més, s’han rebut 300 mascaretes de donacions de particulars, que també s’han destinat a personal de l’Ajuntament i voluntariat que hi col·labora, amb tasques que requereixen contacte directe amb la població.

També cal destacar la donació de 20 pantalles protectores per part de Terrassa 3D Printers, que es van lliurar a la residència La Masia, per ser el centre amb major escassetat de materials de protecció.

Mascaretes donades a la residència L'Aurora de Terrassa
Mascaretes donades a la residència L’Aurora de Terrassa | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix