MónTerrassa
La recollida ‘porta a porta’ serà una realitat a Vacarisses el novembre
  • CA
El ple de juliol va aprovar el nou sistema de recollida de residus | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Tal com ja s’havia anunciat, Vacarisses modificarà el sistema de recollida de residus. A partir del proper mes de novembre, entrarà en funcionament el Porta a Porta, una decisió presa per criteris mediambientals, normatius i econòmics. Segons la proposta d’Alcaldia, “l’objectiu és reduir progressivament l’abocament de materials que poden ser reciclables per introduir un nou model d’economia circular i poder fer de la nostra vila un entorn més verd i sostenible”.

A més, d’haver de complir les directives en la matèria, que marquen uns sostres mínims de reciclatge fins al 2020, l’equip de govern també ha tingut en compte el benefici econòmic que suposa un alt percentatge de reciclatge. En canvi, cada tona de rebuig no reciclada serà cada any més costosa per a l’Ajuntament, tant en la seva entrada al Centre de Tractament de Residus del Vallès (CTRV) com pel cànon addicional que cobra l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, també va recordar que, a Catalunya, més de 125 municipis fan el Porta a Porta amb molt bons resultats i es preveu que aquesta xifra es vagi ampliant en breu. “A Vacarisses, som capaços de fer el mateix”, va animar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa