MónTerrassa
Inversió de 800 mil euros per reduir la contaminació acústica a la C-58
  • CA
C-58 al seu pas per Vacarisses

!--akiadsense-->

El Govern de la Generalitat ha fet públic el primer projecte de pressupostos per al 2020. El document, en què s’especifiquen les despeses i inversions previstes, està previst que pugui ser aprovat el pròxim mes de març gràcies als vots favorables d’ERC, Junts per Catalunya i Catalunya en Comú.

El document, amb una extensió de prop de 800 pàgines, inclou els estats d’ingressos i despeses amb els corresponents resums, i els documents presentats com a annexos.

Entre les inversions pressupostades n’hi ha una que fa referència a Vacarisses. Es tracta de l’àrea de Territori ja que estem parlant de la C-58. Els pressupostos per aquest 2020 inclou destinar més de 100 mil euros a l’apantallament acústic de la carretera C-58 al seu pas per Vacarisses, en concret entre els punts quilomètrics 27 i 36,5. Està previst que l’actuació s’allargui més enllà del 2020. De fet, el gruix de la partida tindrà lloc el 2021, amb 600 mil euros, mentre que el 2022 es contempla una inversió de 70 mil euros. En total, la Generalitat invertirà prop de 800 mil euros, amb els quals es pretén millorar la contaminació acústica que deixa el vial al seu pas per terme municipal vacarissenc.

Pàgina del document on es fa referència a Vacarisses
Pàgina del document on es fa referència a Vacarisses | Gencat

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa