MónTerrassa
Incendi a la deixalleria municipal de Vacarisses
  • CA

Incendi a la deixalleria municipal de Vacarisses. Aquest dilluns, 12 de setembre, es va produir un incendi a l’equipament. Tres dotacions del parc de Bombers de la Generalitat de Terrassa i una dotació de la Policia Local de Vacarisses van acudir al lloc dels fets. Les flames van afectar alguns dels materials de la zona de Triateca. Estem parlant d’ordinadors, cintes de vídeo, etc.

Des de l’Ajuntament informen que tot i que encara se n’estan avaluant els danys ocasionats, sembla que l’estructura de l’equipament no està afectada. De manera temporal, s’habilitaran uns contenidors a les mateixes instal·lacions per poder continuar oferint el servei amb normalitat.

Encara que el servei es manté, des del govern municipal es fa una crida a la població que eviti desplaçar-s’hi durant els pròxims dies en la mesura del possible.

Què és la Triateca i què s’hi pot portar

La Triateca és una instal·lació de servei públic per a la recepció i emmagatzematge selectius de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors. Si pot portar mobles i trastos vells, ferralla, fustes, electrodomèstics…, restes de poda i jardineria, runes, paper i cartró, envasos, càpsules de cafè, ferralla, tèxtils, matalassos. Per accedir a la deixalleria, cal disposar de la Targeta de Serveis Municipals, que podeu obtenir gratuïtament a l’Ajuntament.

Podeu gaudir d’una reducció de la taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals, segons el número d’aportacions anuals a la instal·lació:

  • De 4 a 8 aportacions: reducció del 5%
  • De 9 a 12 aportacions: reducció del 10%
  • Més de 12 aportacions: reducció del 15%

A més, es recorda des de l’Ajuntament que els voluminosos com neveres, armaris, matalassos, rentadores, mobles grans, sofàs, etc., hi ha un servei de recollida a domicili. Això sí, sempre previ avís telefònic al 900 264 272(de les 9 a les 15 h). També es recull la poda tot l’any, prèvia trucada al mateix telèfon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa