MónTerrassa
Els Caus de Vacarisses, més protegits contra els incendis
Treballs de neteja del bosc per prevenir els incendis | Aj. Vacarisses

!--akiadsense-->

Aquest mes d’abril s’han iniciat els treballs de la franja de protecció contra incendis de la urbanització Els Caus, amb una superfície de 22,99 Ha. La franja perimetral que envolta les urbanitzacions ha de tenir una amplada de 25 metres i la seva execució ha de complir certes característiques d’acord amb la normativa vigent.

La licitació dels treballs es va dur a terme durant el mes de març i la contractació, que valorava les millores ofertes, es va decantar cap a l’empresa Social Forest, Serveis Forestals i Integració. Nascuda el 2014, gràcies al premi del Programa d’Emprenedoria Social atorgat per la Fundació Bancària La Caixa, té com a objectiu principal la reinserció social i laboral de joves en risc d’exclusió social, mitjançant la formació professional i la realització de serveis forestals.

Per tal de realitzar aquest projecte, el Departament de Medi Ambient va demanar una subvenció al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, que ha estat concedida.

Nou comentari

Comparteix